förutom att förstå exakt hur man gör en uppläggning och dunk, att vara en expert basketbollsspelare i NBA behöver tidsadministration och ordna färdigheter. Även om att öva mitt hantverk är en stor prioritering, är hushållet också. Folk frågar mig alltid exakt hur jag kan balansera att vara en expert bollspelare medan jag snider ut tid för min familj, vänner, liksom (naturligtvis) mina hundar! Det här är de fyra hyresgästerna jag online av för att hjälpa mig att bevara balansen och online ett roligt, tillfredsställande liv.

1. Håll hushållet först
Mitt hushåll är mitt starkaste stödsystem. De förstår min funktion som idrottare, som inkluderar resor för majoriteten av vintersäsongen och vårsäsongerna. När saker och ting blir tuffa är de alltid där för att lyfta min humör och ha en hand i vad som helst från små gester, som att hjälpa runt i huset, till enorma beslut som påverkar företagets element i mitt liv.

Min senaste såväl som största lycka är kostnader för min nya familj. Min älskling såväl som jag nyligen välkomnade en underbar spädbarnsflicka. Att vara pappa har varit den mest betydelsefulla välsignelsen, liksom att ha mitt hushåll runt har varit fantastiskt. Min far, mamma, såväl som syskon är alltid beredda att ge en hjälpande hand – oavsett om jag är hemma eller på vägen. Deras liksom stöd är avgörande för min framgång, liksom jag är Manchester United Tröja så tacksam att jag har dem.

2. Håll kompisar nära
Mina kompisar är min andra familj. De är alltid där för att luta mig på, liksom jag alltid ser till att skära ut tid för dem. De kommer till olika städer för att se mig spela under hela säsongen, liksom vi har årliga resor där vi reser och producerar minnen. I år gick vi alla till Grekland. Dessa årliga äventyr hjälper till att hålla våra vänskap starka såväl som bond solida.

3. Få tid att finslipa din talang
Att spela basket har alltid varit en stor del av mitt liv, liksom att ha chansen att spela i NBA har varit en dröm. Ändå ser jag till att jag ger mig tid att behärska mitt hantverk på domstolen och tillbringa en viktig ledighet för det. Eftersom jag får min basketrutin i förväg kan jag organisera mig själv och omfamna en rutin. Genom att göra detta kan jag vara relativt mångsidig och balansera träning för min sport med min dagliga livsstil, vilket jag är oerhört tacksam för.

4. Prioritera husdjur
Som ni kanske vet är jag en glad hundägare till två fantastiska valpar, Cassie och Rocky. När det gäller mina hundar ser jag Celta de Vigo Tröja till att alltid upptäcka tiden bara för dem. När jag återvänder huset från övningen är en av de allra första sakerna jag gör att spela med samt gå dem. Wolverhampton Wanderers Tröja Det hjälper till att lyfta min ande och gör att jag kan komma i ytterligare steg. Som de säger, hundar är en mans finaste vän!

Denna information är endast för akademiska funktioner såväl som inte är avsett som en ersättning för medicinsk diagnos eller behandling. Du borde inte använda denna information för att diagnostisera eller behandla en hälso- och hälsoproblem eller tillstånd. Kontrollera alltid med din läkare innan du ändrar din diet, ändrar dina sömnvanor, tar kosttillskott eller startar en ny fysisk fitnessrutin.

Andrew Wiggins

Andrew Wiggins är en expert basketspelare i National Basketball Association. Han är i sin femte säsong med Minnesota Timberwolves. Han föddes och ökade i Vaughan, Ontario samt gick på college vid Kansas University. Han valdes nr 1 i NBA -utkastet 2014. Han gick till Win Rookie of the Year och var den allra första kanadensaren som vann dessa utmärkelser. Han kommer från en stor, atletisk familj. Hans mamma var en kanadensisk olympisk sprintmästare såväl som hans pappa spelade i NBA. Personligen har han ett yrke som är typiskt för 19 poäng 4 returer samt 2 hjälper per match. Han är den fjärde yngsta spelaren i NBA -historien som gjorde 3 000 såväl som 4 000 poäng samt den fjärde spelaren under 22 år i NBA -historien för att spela in 40 poängspel i rad.