kabinfeber hade mig otroligt galen idag så jag samlade upp och gick till butiken. Det var första gången jag lämnade mitt hus på dagar. Dagar! Allvarligt.

Men jag tyckte om min tid så mycket att jag hamnade i butiken i en och en halv timme och slutade också med att få ett gäng saker vi inte behöver? Jag är halt.
Mina senaste videor

Covid 19 antikroppstest
Jag tog Covid19 -antikroppstestet. Så här gick det och resultaten!

Fler videor

0 sekunder av 5 minuter, 19 sekunder

Bredvid
Ansiktsmask för att springa eller gå utanför tips
07:15

leva
00:00
08:21
05:19

Först fick jag några Fig Newmans eftersom jag ville ha en “frisk kaka”. Bra inte riktigt, jag ville ha en bra kaka, men de hade inte ett bageri med färska chokladchipkakor. Av någon anledning trodde jag att Ben gillade dessa (så jag skulle inte äta dem alla själv), men han sa Whatev.

Jag fick också dessa nya risotto -chips. De var till försäljning och såg intressanta ut så jag gick för det. Den goda nyheten är att de smakar gott! Vitlöksmaken är oerhört stark (precis som jag gillar den).

De dåliga nyheterna är: serveringsstorleken är för 9 chips? Och de har en lång ingredienslista.

Jag fick också denna otroligt bearbetade burk soppa eftersom jag visste att jag skulle slösa bort alla mina middagskalorier på ovanstående påpekade snacks. bra val. Men dåligt kallar att sätta ner soppan med veggiebuljongbasen och oavsiktligt ta detta hem i förvirringen av att läsa alla etiketter. Jag åt det fortfarande.

Jag fick också den här nya Luna Protein Bar att prova. Jag gillade det inte. Det är mindre än de “vanliga” Luna -barerna och absolut inte lika bra, utan med liknande kalorier. Bua. (Fråga inte varför paketet är tomt, trots denna dåliga recension.)

Ben’s slumpmässiga kommentarer om dagen:

Ben: ”Babe, jag läste på Reddit idag att du är oerhört frisk. Harvard Medical Review gjorde en studie och sa att flickor med stora rumpor är friskare än andra. ”

Jag: “Har du bara kallat mig fet?”

Okej, det här hände verkligen, men jag blev inte ilsken eftersom livet är för kort för att ta dig själv för allvarligt? Och jag tycker faktiskt om vissa latinska/feminina drag hos mig själv.

Trevlig helg!

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig