av Matt Weik

Bodybuilding Market såväl som grannskapet har varit under en hel del varm på sistone – främst från mainstream -medierna. ESPN, TMZ, liksom sådana som alla oväntade är yrkesverksamma i vår bransch. Vad är mitt handtag det? Jag ska berätta för dig. Bodybuilding kommer alltid att vara ett mål. Men som en spoiler -varning för vad som ska hitta i den här artikeln, tror jag att de måste alla STFU.

Stanna i din körfält
Jag tror att det är ärligt humoristiskt att ESPN vill utvärdera på något ogynnsamt som pågår i kroppsbyggande världen. Tillbaka när rika Piana såväl som Dallas McCarver dött, var de snabba att kasta stenar på vårt grannskap genom att säga att det var på grund av steroiderna – som om de förstår en sak eller två om vår marknad (eller till och med steroider). Titta, jag kommer inte att sitta här såväl som att låtsas att steroider inte finns i vår bransch, men de är på samma sätt i ganska mycket sporter som ESPN täcker – det är bara dolt och säkrat bättre. Dessa idrottare har lika mycket att förlora genom att fastna så att de är smartare med sin utnyttjande av peds.

Det är dock ganska komiskt. Som om ESPN har ett ben att stå på efter att de eliminerat en tillkännagivare som heter Robert Lee eftersom han delar ett namn med en konfedererad general såväl som de inte ville skada känslorna av känsliga snöflingor i vår nation. Ge mig en paus.

Det här är exakt samma människor som täcker stavningsbin såväl som pokerturneringar – som om det är sport och måste vara på ESPN. Mitt meddelande till ESPN är att om du online i ett glashus bör inte kasta stenar, ditt okunniga skäl till ett nätverk. Du vill vara hyperkritisk för vår bransch, men du har snarare några skelett i din egen garderob också. Kanske måste du samla din handling innan du vill börja anklaga om en marknad som du inte ens täcker eller förstår något om. Du var troligen tvungen att titta upp vem Dallas såväl som rika var innan du ens täckte historien om deras dödsfall.

Och TMZ, exakt hur kan vi inte komma ihåg om dessa katter? De människor som vill släppa 911 kontakta oss till allmänheten som om de gör denna nation en utmärkt tjänst genom att göra det. Exakt hur lågt kräver du att du ska köpa för att få klick på din webbplats, att du kräver att du kastar ut ett 911 -telefonsamtal från den tydligt upprörda killen som ringde efter att ha upptäckt Dallas i sitt kök? Lyftar någon individ på TMZ till och med?

Ett enkelt mål
Varför granskas kroppsbyggande så mycket? Eftersom det är ett enkelt mål. Journalister som verkligen inte har några färdigheter tenderar att välja den låghängande frukten för att tala såväl som att komponera om eftersom de inte förstår exakt hur de ska gå ut och upptäcka historier som verkligen ger det amerikanska folket värde. Det är verkligen ganska sorgligt. liksom jag använde för att respektera ESPN såväl som TMZ tills de började böja sig under avskum.

Här är vad jag skulle vilja ha hänt. River Plate Tröja Idealisk nu, detta extremt ögonblick, jag skulle vilja ha NFL (eller alla typer av expertidrottsorganisationer) driva ett obligatoriskt medicineringstest på varje idrottsman. Vill du se buttholes pucker upp? Berätta för alla dessa idrottare att de kontrolleras för mediciner (detta inkluderar användning av PED: er och steroider) på området ideal nu, utan någon typ av meddelande. Åh man. Du skulle se idrottare som vänder miljövänliga och vita direkt. Vill du se människor förlora miljoner dollar? Testa dem för mediciner såväl som PED som om de slutar fungera kan de avbrytas eller förbjudas att spela. Jag skulle få min väska med popcorn förberedd för när namnen började tillhandahållas av alla de idrottare som misslyckades med testet.

Vill du se Amerika slå på sina föredragna sporter? Se resultatfunktionen i såväl som att upptäcka dina föredragna idrottare är inte så pittiga rena som du trodde att de var. Kom nu tillbaka och försök att tala smack om bodybuilding -marknaden efter att resultaten har rapporterats. tror jag att jag ljuger? verifiera mig fel. Jag motiverar alla kommissionärer för atletiska organisationer att göra detta. Om din sport är så pipig ren, måste du inte ha några problem att rulla ut detta såväl som att implementera den, eller hur? Eller har du något du kräver att dölja eftersom utan att idrottare blir större, snabbare och starkare, exakt hur kul skulle det vara att titta på? För att inte tala om de dåliga idrottare skulle kräva att återhämta sig snabbare från trötthet och skador för att säkerställa att människor fortsätter att få biljetter och fylla platserna på stadioner och arenor.

Det är sant att sportbyggnadens sport (eller tävling) i allmänhet utvecklas vid användning av anabolik. Om du har checkat ut tidigare artiklar av mig om ämnet, skulle du förstå att jag kanske bryr mig mindre om de använder sådana saker. I själva verket bryr jag mig Celta de Vigo Tröja inte ens om någon typ av expertidrottare använder anabolics eller peds. Ja, jag förstår att det är olagligt. hoWever så driver full, men människor gör det varje natt i detta land. Jag säger inte att det är rätt, men låt oss ringa en spade en spade samt hålla med om att dessa saker förekommer mycket oftare än de rapporteras om.

Kroppsbyggare har utan tvekan några av de allra bästa genetikerna på planeten, men även de kräver lite förbättringar för att få mycket mer massa än den person som står bredvid honom (eller henne) på scenen. Det är djurets natur. Du har kortspelare som räknar kort som är tänkt på fusk som inte tillkänns. Det finns så många exempel som jag kan använda här, men i slutändan kommer bodybuilding alltid att förbli ett mål för ogynnsam diskussion.

Jag menar, du kan bara titta på kroppsbyggare i dag och erkänna att det inte är exakt “naturligt” att se så ut. Exakt hur massor av människor har du sett på vardagsbasis som är 250 pund såväl som rippade? Inte många, även om vi ser många 250+ pund människor (som är överviktiga) gå runt på våra gator. Det är som att se en person som bor under en bro och säga att han är hemlös. Ingen skoj, tror du att han sover under eftersom han bara Schweiz herrlandslag i fotboll Tröja var sliten och behövde en tupplur?

Jag ogillar sanningen att jag till och med behövde göra det här inlägget för att skydda kroppsbyggnad, men någon behöver stå lika mycket som hycklare som rapporterar mycket partiska nyheter. Människor som har ett program för att slå vår marknad av ingen annan anledning än att de inte förstår det och inte bryr sig om. Många av de människor som talar smackar om vår marknad är lata – de fungerar inte ens. Ändå vill de sticka denna marknad med pinnar och skratta som om de gör världen en utmärkt service genom att kommentera döden av idrottare som de aldrig ens talade om.

Avslutningsvis, om du vill prata om kroppsbyggande och branschen, gå vidare. Du specificerar det uppenbara men du är okunnig tillräckligt för att bortse från allt annat som händer bakom stängda dörrar i någon typ av konkurrenssport idag. När du vill gå ut och rapportera att gräsmattan är miljövänlig såväl som himlen är blå, måste du inse att du är under mikroskopet. Vilket program försöker du driva genom att specificera det uppenbara? Medan du anger det uppenbara, öppnar du dig också för granskning om du aldrig talar extremt när det gäller den branschen.

TMZ, ESPN, anteckningar. Om du vill prata om vår bransch, gå vidare. Men du ser mycket bättre ut för att rapportera allt det stora som marknaden också gör. Du avvisar att visa upp de 60+ åringarna som fortfarande kämpar och ser mycket bättre ut än människor halva åldern. Så när du är klar med att dra huvudet ur rumpan, öppna upp ögonen för den enorma bilden – det är inte allt ogynnsamt som vad du försöker framställa. Men du kommer aldrig att se det. Det är lika enkelt att rapportera om ett ämne att du inte har någon ränta i att täcka och vill utsätta allt “onda” bakom det.