när jag var en ung skulle inget mindre än en “A” eller 100% vara acceptabelt. Jag var en svår arbetare såväl som jag var stolt över vad jag gjorde. Jag känner att jag nu presterar på 60% liksom jag har låtit det vara okej. Jag har nöjt mig med tillfredsställande nyligen.

Min löpning, mitt ätande, mitt liv/organisation – alla är bara okej när jag vill att de ska vara bra! Jag kräver att börja planera mycket bättre och ta skyldighet för mina handlingar.
Mina senaste videor

Vad jag äter på en dag – Runner Edition
Vad jag åt på en dag. Matdagbok från en löpare som för närvarande inte tränar för ett maraton eller halvmaraton. Frukost, lunch, middag samt snacks Urawa Red Diamonds Tröja plus tips.

Fler videor

0 sekunder av 14 minuter, 26 sekunder

Bredvid
Marathon Training Day 6
01:19

leva
00:00
08:21
14:26

Skit helt gratis vecka har hjälpt mig att se exakt hur mycket skit verkligen finns i min dietplan? Precis som ikväll, gled jag med en handfull chokladchips efter middagen – lite avkopplingar som detta inträffar varje dag samt missar bloggens öga. Det här är de saker jag vill eliminera. Jag har ingen typ av problem med godis, men det finns en hel del av dem här – metoden också många faktiskt.

Jag håller mig med CFW med lördagen, men jag måste erkänna att det har varit mycket svårare än jag trodde att det skulle vara!

Mina eftermiddagssnacks var dock mycket friska och helt fria från skit. Jag packade paprika remsor, vattenmelon och havregryn. Dessa höll mig verkligen full med arbetsdagen.

Jag hade slutligen möjligheten att ta min allra första fältresa till Sonic efter jobbet. Jag ser alltid reklamfilmen (kommer du ihåg att jag är en sucker för marknadsföring?) Såväl som att ha velat prova det ett tag!

Jag var tvungen att gå eftersom Ben tappade mig på jobbet och Palmeiras Tröja inte var säker på exakt hur jag skulle beställa. Jag gick till dörren, men du kan inte gå in?!

Så jag vandrade runt som en rankare tills jag insåg att du köper vid borden för “bilfria människor”. Jag tryckte på knappen samt köpte en dietplan Cherry Limeade som föreslagits av mina vackra läsare.

Tack för förslaget! Det var så bra och uppfriskande !! Det träffade området helt på min promenad tillbaka.

Jag har mycket långa dagar de närmaste veckorna. Det är en timmes pendling, åtta timmars dag, vänta på Ben två timmar och sedan ytterligare en timmes pendling. Mycket.long.day. Så det var en syn för ömma ögon när Ben såväl som jag kom hem till middag. Min mamma tillverkade såväl bönor som grytor. Det är en tortilla med ost för att doppa.

Vi gör refried bönor utan att verkligen steka dem alls. Min mamma lagar pinto bönor, vi dumpar några av vattnet såväl som sedan krossar dem. Det finns precis som refried förutom inte.

Och “körsbär” på toppen av min middag …

Fråga: Vilken typ av praktikant var du? Vilken typ är du nu eller vilken typ tror du att du skulle vara nu?

Skicka Bologna FC 1909 Tröja mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig