Hej! Jag kom hem super sent i går kväll. LAX var super upptagen och det tog längre tid än någonsin för min åktur att hämta mig. De satt fast i trafiken i 45 minuter och försökte komma från rampen till terminalen. Lyckligtvis fanns det ingen trafik på motorvägen och jag zoomade hem när jag fick min bil och låg i sängen strax före 1. Det kändes super sent eftersom jag kom på östkusttiden precis när jag skulle lämna. Jaja.

Jag gjorde en kort körning i morse och sa hej till ankungarna. De har vuxit så mycket sedan förra gången jag såg dem !! Jag vill vara deras vän, men mamma Duck handlar inte om det.
Mina senaste videor

Rese Jane Review
Resa Jane Portable Urinal Review.

Fler videor

0 sekunder av 8 minuter, 1 sekund

Bredvid
4 minuters underkroppsträning för löpare
04:49

leva
00:00
08:21
08:01

Har du hört att Costco säljer sin egen version av Quest Bars nu?

Ja. Detta är sant! Jag hörde det från min enda vän – Skinny Runner, som flyttade bort från Orange County till den ständiga droppet i Washington State. Uppenbarligen Real Betis Balompie Tröja handlade hon bra väder för ett bättre Costco -urval eftersom hennes WA Costco har uppdragstängerna men min här i SoCal gör det inte.

Eftersom hon är bäst skickade SR mig några av dem för att smaka test. Hon vet att jag är besatt av Chocolate Chip Cookie Dough Quest -barer och har varit i flera år nu. Jag lovar att de är så bra och smakar som en kaka om du bakar dem.

Costco -versionen finns i ett Corinthians Paulista Tröja två smakpaket med sin mycket nära match till Quest Bars i Chocolate Chip Protein Bar och Brownie Protein Bar. De är mycket billigare än namnmärket.

Jag bestämde mig för att göra en sida vid sida jämförelse av den ursprungliga Quest Bar och Chocolate Chip Cookie Dough Kirkland Bar.

Näringsstatistik:

Näringsinformationen är mycket lik. Stängerna har samma storlek (2,12 oz) och har samma antal: kalorier (190) och protein (21 gram)

De är praktiskt taget identiska på fett (2 gram olika), kolhydrater (2 gram olika), fiber (1 gram annorlunda) och samma på kolesterol. I grund och botten skulle jag säga att de är desamma på näring men jag vet att några av er är klistermärken där ute så jag nämner de små skillnaderna.

Protein Bar vs. Protein Bar

Båda proteinstängerna ser väldigt lika ut och har en liknande konsistens.

Quest-barer är kända för sin deg-y, tjocka, chewy struktur. Stängerna är lätta att krossa, rulla och baka med förutom att äta rakt upp. Receptet för Kirkland -versionen verkar vara praktiskt taget detsamma, det var bara lite lättare i färg. Ingredienserna är också mycket lika.

Smak:

Båda är bra och har en bra struktur och en bra mängd chokladchips. Kirkland -versionen hade en mycket liten eftersmak för mig. Men jag har hört att de senaste receptuppdateringarna till Quest Bars fick klagomål om det också – roligt tillfällighet? (Jag såg också en anteckning online någonstans att företaget uppdaterade Belgiens herrlandslag i fotboll Tröja formeln efter att ha fått feedback om det.)

Båda är sötade med Stevia. Båda är glutenfria men innehåller mejeriingredienser.

Jag klippte stången i 3 stycken och bakade en bit av var och en för att se om Kirkland -versionen också bakar bra … det gör det! Båda barerna var bättre bakade (jag känner att det verkligen är en kaka på det sättet). De smakade gott och hade en bra konsistens när de bakades på 350 grader i cirka 8 minuter.

Övergripande:

Med tanke på att näringsstatistiken och smaken är så lika skulle jag förmodligen bara köpa vilken någonsin en är billigare – men de säljer inte Kirkland -versionen på min lokala Costco just nu så jag fortsätter att få min stash av Quest Bars online eller på GNC.

Fråga: Har du en favoritproteinbar? Vad är det?

Finns dessa Kirkland -proteinbarer i ditt område?

Skicka mig arbetsboken

6sav

Delning är omtänksam!

6
Stift

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Post

Dela med sig