Hej! Exakt hur var din vecka? Någon annan som är mycket förberedd för helgen? Jag är väldigt duper redo.

Igår hängde jag på min mamma och ätit middag med min bit syskon Matt. Förutom i morse är jag ute och springer med solen!
Mina senaste videor

Jag fick ett covid-19-test
Att få ett Coronavirus -test – exakt hur det fungerar, hur det känns, min erfarenhet och mer. Jag fick det konventionella testet såväl som Ben fick det snabba testet Covid-19.

Fler videor

0 sekunder av 5 minuter, 16 sekunder

Bredvid
4 minuters stående kärnträning för löpare
04:31

leva
00:00
08:21
05:16

Nu är det dags för mina föredragna saker från veckan.

Fredagens favoriter.

Jag är inte en elegant handväskflicka. Heck, jag är verkligen förvånad över att jag inte bara kastar min skit i en återvinningsbar köpväska och telefonsamtal det bra. Men jag gräver verkligen Emperia Carry som jag fick från SF. Nästa steg matchar min handväska till mina kläder, men jag är inte beredd på det ännu.

Stila Eyeliner i Alpine har hjälpt mig att lysa upp mina ögon. Det är en livräddare den här veckan eftersom jag har känt mig (och sett) så trött.

Druvor.

Första gången Marathon-förslag från Kara Goucher <- Hon komponerade en publicering på detta för Nuun- Hej, vägledning från en superstjärna! Doppande morötter (och allt annat ätbart verkligen) i min hummustarddressing. Jag har använt den vackra 26,2 hängande hängen från trodde blommor och älskade den. Utställning C (som i du kan ganska här): Jag fick så fantastiska kommentarer om det Heather från trodde att blommor ger rer besökare en rabatt! Få $ 5,00 rabatt på alla typer av köp på $ 15,00 eller mycket mer med kod: Tbrunner5 Pumpkin smakmandlar - jag snacks verkligen på något bäst nu! Det är en länk till Amazon (och de är litt dyra där) men de erbjuds på Ralphs. Kinda relaterat: Förra året köpte jag denna pumpa smakvägsblandning såväl som det var fantastiskt. Fråga: Vad är din föredragna sak den här veckan? Skicka mig arbetsboken Spara