Wow. Fredagen var. Best.Day. Jag har sprängt av spänning att berätta allt om hur jag träffade Meb och Ryan Hall och Deena Kastor !!! Jag Atletico Madrid Tröja kan inte ens ta itu med det.

Run Eat Meet – Ryan Hall

Mina senaste videor

Marathon Training Day 4
Marathon Training Journal Day 4 Check in

Fler videor

0 sekunder av 1 minut, 21 sekunder

Bredvid
Innan vi var Strangers Review
09:42

leva
00:00
08:21
01:21

Låt mig först säkerhetskopiera ett steg … Jag kom in i Maine mycket sent på torsdagen och tog en hytt till värdshuset. Vi stannade på Higgin’s Beach Inn och det var det sötaste!

Jag vaknade och tog en promenad ner till stranden på fredag, men det drizzade så jag gick tillbaka ganska snabbt.

Vi ätit frukost på Higgin’s. De hade riktigt bra mat! (Jag ätit lunch där senare också.)

Sedan staplade vi i ostbilen och gick till presskonferensen för stranden för att fyr 10k. Jag gjorde massor av cheezy skämt på vägen

Detta är det viktigaste vägloppet i Maine och en mycket populär också! Det fanns många elitlöpare. Loppet såldes ut på under fem minuter i år.

Jag hittade Ryan Hall och Meb bäst bort, men försökte agera coolt. (Försökt är det väsentliga ordet där. Jag var förmodligen mycket mer som en 8 -årig flicka som träffade One Direction.)

Efter konferensen var eliterna tillgängliga för frågor och bilder. Jag samlade det och gick upp till Ryan Hall som var den trevligaste!

Kör äter möte … Deena Kastor

Sedan träffade jag Deena Kastor! Vi pratade om att resa från CA till mig. Det är SSC Napoli Tröja en lång tid, så jag skulle vilja tro att vi binds lite.

Kör äta möte … meb !!

Jag känner att jag redan hade träffat Meb eftersom han kommer från precis ner i San Diego. Jag frågade honom de viktigaste frågorna på dagen som uppenbarligen är, “Vad ska du äta ikväll före loppet?” Han sa “Pasta!” ganska upphetsad. Så vi borde alla äta pasta innan ett lopp från och med nu. Gör det.

(Spoiler: Jag “sprang” in i Meb igen efter loppet! Mycket mer om det senare !!)

Efter konferensen gick vi till Ridley Farm.

Cabot arbetar med Family Famers och företaget har mycket starka relationer med de människor som producerar mjölken för osten. Denna gård var nära stranden till fyrtävlingen så vi kunde besöka dem och deras kor. Tre Ridley -familjemedlemmar körde också loppet med oss!

Ridley’s är en av de 1200 Farm Family -ägarna av Cabot Cooperative som bor i New England och New York. De flesta gårdar betraktas som “små” – den minsta har bara 16 kor. Jag älskar att detta enorma företag fortfarande arbetar med den lilla killen. För mycket mer information, kolla in Cabot -webbplatsen här. Jag lärde mig mycket på den här resan, men jag är ingen expert så kolla in det för massor av cool information och en virtuell gårdstur!

Korna på Ridley Farm har alla namn. När de föras in för att mjölkas går de bäst till sin plats! Jag undrar om de kan läsa sitt namn eller bara veta vart de ska gå …

Jag är väldigt nyfiken på hur gårdar “fungerar” så det var fantastiskt att ställa massor av frågor. Familjen är uppe klockan 4 för att mjölka korna varje dag. De mjölkar dem två gånger om dagen.

En lastbil oroar upp mjölken varannan dag. Fram till dess lagras den i denna kylda tank.

Efter att ha umgås med korna ett tag hade vi en picknicklunch utanför familjens hus. Det var fantastiskt att kunna umgås med alla och uppleva AS Monaco Tröja all skönhet.

Jag säger hela tiden att jag vill ha ett enklare liv en dag och jag trodde att något sådant skulle vara det – men jordbruk är massor av hårt arbete. Dessutom får dessa familjebönder aldrig en ledig dag eftersom korna behöver mjölkas och andra djur och växter måste tas ut till varje dag. Jag blev kär i idén om det …

Och som om allt detta inte räcker – vi ätit middag här. Underbar. Den här bilden fångar inte ens den. Himmel.

Uppdaterad för att lägga till video om att resa till Maine:

Fråga: borde jag packa upp det och vara jordbrukare i Maine? skulle du?

Jag är frestad. Men min vän Leann svarade på mitt tillkännagivande att stanna i Maine med ett ord som skulle skrämma mig bort: “Snö.” Hon känner mig väl!

Friskrivningsklausul: Jag är i Maine med Cabot Fit -teamet, en grupp bloggare och jordbrukare sammansatta för att ansluta och sprida ordet om en hälsosam livsstil. Denna resa organiserades av Cabot. Alla åsikter är mina egna.

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

StiftDela med sig

Post

Dela med sig