Om du har skolålders barn (eller yngre!) Hemma kan gymtiden vara en lyx som du bara inte har råd med dagligen . Det är därför många mödrar och pappor hittar lösningar för träning och passar in dem när det är möjligt under veckan. Andra förvandlas till Weekend Warriors och registrerar sig för lokala löpnings- och cykeltävlingar. Om du fortfarande försöker hitta tid för din passform, här är några enkla (och dumma!) Idéer som hjälper dig att ta upp steg utan att spendera mycket tid eller energi.

Gör lite extra …

1. Gör diskarna? Multitask när du står vid diskbänken och laddar diskmaskinen. Gör kalvhöjningar medan du sköljer och pausar för att göra en knäböj för varje tallrik, skål eller glas du lägger i maskinen.

2. Sidstegsreklam – bokstavligen. Dra fördel av pauserna medan du tittar på TV. Stå med fötterna om axelbredd från varandra. Steg din vänstra fot för att möta höger, knacka och gå tillbaka till startposition; Upprepa med den bästa foten. Fortsätt gå tills showen kommer igen.

3. Gå uppåt, igen. Gör ett jobb som kräver din närvaro på andra våningen? Slip i en extra flygning på väg dit, genom att gå upp, omedelbart vända dig för att gå ner och gå upp igen.

4. Slip i steg under arbetsdagen. Parkera på den längsta platsen, ta trappan, gå till den sista toalettstallen, prova svettbearbetning – varje extra fot lägger till.

Inkludera de små …

5. Sätt på en popstation, skruva upp volymen och kasta en AC Milan Tröja dansfest i vardagsrummet. 30 minuter av dina bästa rörelser kan FC Utrecht Tröja bränna cirka 200 kalorier.

6. Mars före måltiderna. Kom i utövandet av att ta en resa i huset eller göra en varv runt trädgården innan du sitter ner till frukost, lunch och middag.

7. Tagg, anka, anka, gås, poliser och rånare, vad du än kallar det, du är “det!” Stig upp och jaga barnen!

8. Spela följ ledaren när det Sanfrecce Hiroshima Tröja är din tur att se den lilla. Om han går till andra sidan av gården, borde du också gå på det sättet. Släpp honom in på spelet, eller se hur lång tid det tar för honom att märka hans stora skugga.

Vad är ditt trick för att hålla dig i form med barnen? Dela dina tankar i kommentarerna nedan!

Denna information är endast för utbildningsändamål och är inte avsedd som ersättning för medicinsk diagnos eller behandling. Du borde inte använda denna information för att diagnostisera eller behandla ett hälsoproblem eller tillstånd. Kontrollera alltid med din läkare innan du ändrar din diet, ändrar dina sömnvanor, tar kosttillskott eller startar en ny fitnessrutin.

Kimberly Daly Farrell

Kimberly Daly Farrell är chefredaktör på Fitbit. Kimberly studerade en certifierad hälso-tränare och självdiagnostiserad löpande missbrukare och har slutfört tre maraton. Hon har tidigare haft redaktionella positioner på form, glamour, fitness och bra hushållning.